Srečanje ob Mednarodnem dnevu invalidov v Športni dvorani Hrastnik

V četrtek 12. decembra 2019 popoldne smo se zbrali na letošnjem srečanju Društva invalidov Hrastnik ob Mednarodnem dnevu invalidov in zaključku leta v Športni dvorani Hrastnik. Srečanja se je ponovno udeležilo več kot 160 naših članov  in tudi nekaj vabljenih gostov.

Srečanje je otvoril predsednik društva Rajko Žagar z uvodnim pozdravnim nagovorom. Kulturni program so odprli  člani folklorne skupine iz Trbovelj, nadaljeval je  Mladinski pevski zbor Osnovne šole Hrastnik, ki so ga sestavljali otroci vseh razredov. Čudovito so nam zapeli lepo število znanih in prelepih slovenskih hitov, za kar so bili nagrajeni z glasnim aplavzom vseh poslušalcev. Program so nadaljevali spet člani folklorne skupine iz Trbovelj, ki so ob zvokih harmonike zaplesali venček narodnih plesov.

Lep večer in srečno novo leto nam je s svojim prijaznim in spontanim govorom zaželel hrastniški župan Marko Funkl.

Srečanje se je nadaljevalo z okusno večerjo iz gostilne Pr Čop iz Podkuma, ki nam jo je predstavil kuharski mojster Lojze Čop. Po večerji pa so za svoje instrumente poprijeli člani ansambla Quatro band, ob njihovem igranju pa se je hitro napolnilo plesišče.

Vsem članicam in članom želimo veliko zdravja in da se v naslednjem letu spet srečamo v tako prijetnem druženju!

« 1 of 2 »

Comments are closed.