Meddruštveni turnir v pikadu
Radeče, 24. april 2017

 

V ponedeljek, 24. aprila 2017 je v prostorih Društva invalidov Radeče potekalo tekmovanje v pikadu - ekipno v ženski in moški konkurenci. Na tekmovanju so poleg gostiteljev tekmovali še člani DI Rimske Toplice, DI Hrastnik ter člani DI Sevnica, ki so se na povabilo gostiteljev DI Radeče prvič udeležili tega tekmovanja.

Moška ekipa DI Hrastnik v postavi Blaž Dvornik, Ivan Ranzinger, Matej Mikolič ter Stane Korbar je osvojila prvo mesto, za njimi se je uvrstila ekipa iz Sevnice, tretje mesto pa je zasedla ekipa Di Radeče1.
V ženski konkurenci je slavila ekipa DI Sevnica, ženska ekipa DI Hrastnik v sestavi Majda Korbar, Tehvida Spahič, Stana Zgonjanin ter Slavica Dvornik pa je osvojila drugo mesto. Tretje mesto je zasedla ekipa DI Radeče.

Najboljši posameznik  v moški konkurenci je  bil član DI Hrastnik Mikolič Matej z 925 točkami v  dveh tekmah, prav tako je bila najboljša posameznica v ženski konkurenci naša članica, Slavica Dvornik s 753 točkami. Po razglasitvi rezultatov je sledilo druženje v prijetnem ambientu.

Blaž Dvornik