Turnir v pikadu za pokal Krajevne skupnosti Steklarna
Hrastnik, 15. junij 2016

 

V sredo, 15. junija 2016 je potekalo tekmovanje v pikadu (ekipno) za pokal KS Steklarna v  domu KS Steklarna  v Podkraju. Tekmovanja se je udeležilo 6 ekip s po štirimi člani oz. članicami. Prijavljene so bile štiri moške in dve ženski ekipi.

Vodja tekmovanja Blaž Dvornik je razložil pravila igre, nakar se je tekmovanje pričelo. Ženska ekipa pikado sekcije  DI Hrastnik se je hrabro borila ter osvojila pokal za doseženo tretje mesto, drugo mesto je osvojila moška ekipa Ribiške družine Hrastnik, zmagala pa je moška ekipa gasilcev PIGD Steklarna. Za DI HRASTNIK so tekmovale Alibašič Šemsa, Zgonjanin Stana, Spahič Tehvida in Dvornik Slavica.

Pohvale in čestitke naši ženski ekipi za lepo uvrstitev na turnirju, še posebej pa velja pohvaliti  Šemso ALIBAŠIČ, našo najboljšo predstavnico, ki se ji je uspelo zavihteti na drugo mesto med posamezniki.​
Po razglasitvi rezultatov je sledilo prijateljsko druženje. Praktične nagrade in pokale najboljšim pa sta podelila predsednik in podpredsednik KS Steklarna Adi Zaletel in Matej Kaiser.


REZULTATI  :  
Ekipno                                    
1/ PIGD STEKLARNA - 2635 točk                  
2/ RD  HRASTNIK - 2558 točk                  
3/ DI   HRASTNIK - 2473 točk                     

Posamezno
1/ Čajič Nadir - 848 točk PIGD STEKLARNA
2/ Alibašič  Šemsa - 817 točk DI HRASTNIK
3/ Projič  Andrej - 794 točk DU STEKLARNA

Blaž Dvornik