Turnir v pikadu za pokal Krajevne skupnosti Steklarna
Hrastnik, 10. junij 2015

 

V sredo, 10. junija, se je v sklopu prireditev ob krajevnem prazniku KS Steklarna in občine Hrastnik ob 16. uri začel ekipni turnir v pikadu v novih prostorih doma KS Steklarna. Turnirja se je udeležilo 6 ekip, tako moške kot ženske in tudi mešane ekipe. Barve Društva invalidov Hrastnik (DI Hrastnik) je zastopala mešana ekipa v sestavi: Ivan Ranzinger, Slavica Dvornik, Matej Mikolič in Zvone Plazar.

Boji med ekipami so bili napeti, na koncu pa je v izenačenem boju osvojila prvo mesto mešana ekipa našega DI Hrastnik. Drugo mesto je osvojila ekipa Prostovoljnega industrijskega gasilskega društva Steklarna, tretje mesto pa ekipa Ribiške družine Hrastnik. Na turnirju so sicer nastopali še moška in ženska ekipa Društva upokojencev Steklarna ter moška ekipa Krajevne skupnosti Steklarna. Zapisnikarska dela je opravljal  Adi Zaletel, tekmovanje pa sem vodil Blaž Dvornik, ki sem opravljal naloge sodnika.

Ob koncu bi se rad zahvalil prijaznim gostiteljem Krajevne skupnosti Steklarna, predvsem predsedniku Adiju Zaletelu, s katerim že vrsto let uspešno sodelujemo. Naši mešani ekipi DI Hrastnik pa še enkrat čestitke za osvojeno prvo mesto na turnirju.

 

Blaž Dvornik