Ekipno tekmovanje pikadistov ob sevniškem občinskem prazniku
Sevnica, 3. november 2015

 

V torek, 3. novembra, je v sklopu prireditev ob sevniškem občinskem prazniku potekalo ekipno tekmovanje invalidov v pikadu. V hotelu Ajdovec je v moški konkurenci poleg dveh ekip DI Sevnica nastopila še moška ekipa DI Hrastnik. V ženski konkurenci pa sta sodelovali le ekipi DI Sevnica in DI Hrastnik.

Igrali smo po sistemu vsak z vsakim, seštevek točk vseh štirih igralcev pa je odločal o zmagovalcu. Za moško ekipo DI Hrastnik smo nastopali Blaž Dvornik, Ivan Ranzinger, Matej Mikolič in Kasim Žužič, žensko ekipo DI Hrastnik pa so zastopale Slavica Dvornik, Šemsa Alibašič, Stana Zgonjanin in Štefi Kaluder. Tako v moški kot tudi ženski konkurenci so slavili predstavniki našega DI Hrastnik. Prejeli smo pokal za skupno zmago (moški in ženski), poleg tega pa sta naša predstavnika osvojila tudi poseben pokal za naj met. V ženski konkurenci je namreč slavila Šemsa Alibašič s 488 točkami, v moški konkurenci pa Kasim Žužič s 483 točkami.

Končni vrstni red ekipnega tekmovanja:
MOŠKI:
1. mesto: DI Hrastnik
2. mesto: DI Sevnica 1
3. mesto: DI Sevnica 2

ŽENSKE:
1. mesto: DI Hrastnik
2. mesto: DI Sevnica

Po razglasitvi rezultatov in podelitvi pokalov so nas gostoljubni organizatorji iz DI Sevnica počastili z večerjo, kjer smo ob dobri hrani in v prijetnem vzdušju malo pokramljali.

 

Blaž Dvornik