Sončnice: Miklavžev sejem v Domu starejših Hrastnik
Hrastnik, 4. december 2015

 

V petek, 4.12.2015, se je v Domu starejših Hrastnik odvijal prvi Miklavžev sejem, namenjen stanovalcem doma in tudi zunanjim udeležencem. Med 10. in 12. uro je bilo v hrastniškem domu starejših veselo, za kar so s svojimi izdelki poskrbeli: Mesni diskont Vidmar, Sadjarska kmetija Rožej, Zeliščni vrt Cvetka, Društvo kmečkih žena in deklet Hrastnik, Pletilska sekcija Društva upokojencev Dol - Planike, Pletilska sekcija Društva upokojencev Hrastnik - Marjetice ter seveda sekcija ročnih del našega Društva invalidov Hrastnik - Sončnice.

Miklavžev sejem je bil razstavno - prodajne narave, zato se je za vsakogar našlo kaj. Bilo je lepo, zabavno in seveda nadvse okusno. Potešili smo svoje brbončice z dobrotami, ki so jih pripravili sodelujoči.

Direktor Doma starejših Hrastnik Drago Kopušar je obljubil, da bo takšen sejem postal tradicionalen in da se bo naslednjič povabilo širšo množico obiskovalcev.

Iskrena zahvala Domu starejših za povabilo k sodelovanju tudi naslednjič se bomo z veseljem odzvali povabilu. Pri tem se še posebej zahvaljujemo delovni terapevtki Andreji Kurbus, ki se je spomnila na nas in s svojo ekipo vse organizirala. Piko na i pa je dodal vodja službe prehrane Damjan Zelenik s svojo kuharsko ekipo in okusnimi izdelki.

 

Jana Perpar