LETOVANJE ZA ČLANE DRUŠTVA INVALIDOV HRASTNIK
 

Tudi v letu 2019 vas vabimo na letovanje v Milno, na otok Brač, ki nas vedno navduši. Ponudbo si lahko ogledate tukaj.

 
DOGODKI V MESECU MARCU
 

Ponedeljek 4. marec 2019 otvoritev razstave sekcije za ročna dela DI Hrastnik Sončnice ob 17. uri v galeriji Delavskega doma Hrastnik razstava bo odprta tudi 5. in 6. marca od 10. do 17. ure.
Petek 8. marec 2019 - praznovanje ob dnevu žena. Večerja z glasbo v Gostilni Pr'Čop Podkum. Odhod avtobusa: 16.15 Brezno, Marno, Slatno, 16.25 Dol, 16.30 Tržnica,16.40 Podkraj. Prijave sprejemajo naši poverjeniki.
Sobota 16. marec 2019 ob 10. uri Državno prvenstvo v hitropoteznem šahu za posameznike v restavracija Zasavski Gurman Dol pri Hrastniku.
Sobota 16. marec 2019 ob 16. uri Zbor članov v Športni dvorani Hrastnik Svojo udeležbo sporočite poverjeniku ali info@invalidi-hrastnik do 12. 3. 2019.

Podrobnejše informacije najdete pod rubriko NOVICE!

 
KAPACITETE IN REHABILITACIJA ZDIS 2019
 
Vloge, ki so na voljo na sedežu društva in na spletni strani društva www.invalidi-hrastnik.si morajo biti posredovane na društvo osebno oz. po elektronski ali navadni pošti najkasneje do 10.01.2019.
 
RAZSTAVA SEKCIJE ZA ROČNA DELA "SONČNICE"
 
Otvoritev razstave bo v ponedeljek, 26. februarja ob 17. uri v galeriji Delavskega doma Hrastnik. Razstava bo odprta tudi 27. in 28. februarja od 10. do 17. ure.
 
DAN ŽENA
 
10. marca bomo z našimi ženskimi članicami praznovali dan žena. Za jedačo bodo poskrbeli v Gostilni Pr'Čop na Podkumu, kjer kuhalnico vrti kuharski mojster Lojze Čop, za glasbo pa bodo poskrbeli člani ansambla Quatro band. Avtobus bo s tržnice odpeljal ob 16. 30 (16.20 Brezno, Marno, Slatno,... Dol 16.25, Podkraj 16.35). Vabljene!
 
LETOVANJE ZA ČLANE DRUŠTVA INVALIDOV HRASTNIK
 
V letu 2018 vas ponovno vabimo na letovanje v Milno, na otok Brač, kjer smo bili lansko leto nad novozgrajenim naseljem navdušeni. Ponudbo si lahko ogledate tukaj.
 
UGODNOSTI ZA NAŠE ČLANE V THERMANI
 
Tudi v letošnjem letu so v Thermani pripravili posebno ugodno ponudbo za člane društev invalidov. Ponudbo si lahko ogledate na letaku.
 
OGLAŠEVALNE OMARICE "OBČINA PO MERI INVALIDOV"
 
V Hrastniku, na Dolu pri Hrastniku in v Podkraju je Občina Hrastnik postavila posebne omarice, namenjene obveščanju invalidov in ostalih občanov o aktivnostih hrastniških invalidskih društev. Omarica v Hrastniku je locirana na tržnici (na mestu, kjer je prej stal mlekomat), na Dolu pri Hrastniku se omarica nahaja na pregradni steni "Zlate hiše" med Škis barom in pekarno Kruhek, omarica v Podkraju pa se nahaja na novem večnamenskem družbenem objektu. Vabljeni, da si obvestila Društva invalidov Hrastnik ogledate tudi v novih oglaševalnih omaricah!
 
OGLED SPLETNE STRANI WWW.INVALIDI-HRASTNIK.SI
 

Za ogled spletne strani Društva invalidov Hrastnik (www.invalidi-hrastnik.si) priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome. Pri ogledu strani z drugimi brskalniki (Internet Explorer, Mozilla Firefox...) je potrebno za popoln ogled vseh strani uporabljati zadnjo različico brskalnika z vsemi potrebnimi posodobitvami.