DRŽAVNO PRVENSTVO INVALIDOV V PIKADU - EKIPNO
 

V soboto, 4. novembra se bodo na Dolu pri Hrastniku pomerili najboljši pikadisti - invalidi v državi. Vabljeni na ogled tekmovanja od 9. ure dalje v hali restavracije Zasavski Gurman na Dolu pri Hrastniku.

 
MARTINOVANJE
 
Tudi letos se bomo zbrali ob Martinovanju. Tokrat gremo na Podkum, v Gostilno Pr'Čop, kjer so nas vedno dobro pogostili. Odhod ob 17. uri izpred tržnice (16.50 Brezno, Marno, Dol, ... 17.00 tržnica, 17.05 Podkraj). Prijavite se lahko pri svojih poverjenikih.
 
PREDAVANJE O DIABETESU
 
Mnogo naših članov je tudi diabetikov. Informacije o tej tako pogosti bolezni so tako vedno dobrodošle. Vabljeni na predavanje v četrtek, 16. novembra ob 17. uri v prostorih Društva invalidov Hrastnik.
 
UGODNOSTI ZA NAŠE ČLANE V THERMANI
 
Tudi v letošnjem letu so v Thermani pripravili posebno ugodno ponudbo za člane društev invalidov. Ponudbo si lahko ogledate na letaku.
 
OGLAŠEVALNE OMARICE "OBČINA PO MERI INVALIDOV"
 
V Hrastniku, na Dolu pri Hrastniku in v Podkraju je Občina Hrastnik postavila posebne omarice, namenjene obveščanju invalidov in ostalih občanov o aktivnostih hrastniških invalidskih društev. Omarica v Hrastniku je locirana na tržnici (na mestu, kjer je prej stal mlekomat), na Dolu pri Hrastniku se omarica nahaja na pregradni steni "Zlate hiše" med Škis barom in pekarno Kruhek, omarica v Podkraju pa se nahaja na novem večnamenskem družbenem objektu. Vabljeni, da si obvestila Društva invalidov Hrastnik ogledate tudi v novih oglaševalnih omaricah!
 
OGLED SPLETNE STRANI WWW.INVALIDI-HRASTNIK.SI
 

Za ogled spletne strani Društva invalidov Hrastnik (www.invalidi-hrastnik.si) priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome. Pri ogledu strani z drugimi brskalniki (Internet Explorer, Mozilla Firefox...) je potrebno za popoln ogled vseh strani uporabljati zadnjo različico brskalnika z vsemi potrebnimi posodobitvami.