Letovanje na otoku Lastovo
Lastovo, 12.- 19. september 2015

 

Člani in članice DI Hrastnik (cca. 82 oseb) smo si letos za letovanje izbrali otok Lastovo, ki je resnično naravni biser Jadrana. Nastanjeni smo bili v hotelu Solitudo.

Po dolgi in naporni vožnji z avtobusom in trajektom smo se kar hitro adaptirali in 7-dnevno letovanje je minilo kot bi mignil, tako je bilo pestro. Eni so hodili po otoku in občudovali naravne lepote, drugi so se udeleževali športnih tekmovanj in se predajali soncu in morju, zvečer pa smo se družili skupaj ob družabnih igrah in se ob lepi dalmatinski muziki tudi zavrteli.

Vodiča Relaxa Srečko in Nevenka sta nam priporočila ogled otoka z najvišjega vrha na otoku, kjer se razprostira prečudovit pogled na Lastovo in njegovih 46 otočkov ter pogled na bližnja otoka Korčulo in Mljet. Skratka bilo je zelo lepo, občudovali smo naravne lepote ter uživali v soncu in morju.

Ob koncu poročila bi se rad zahvalil animatorjema Relaxa Nevenki Švener ter Srečku Lovrenčiču, ki sta se resnično potrudila, da bi nam letovanje na Lastovu ostalo  za  vedno v lepem spominu.

 

Blaž Dvornik