Kopalni dan v Izoli

Prvi četrtek v juliju smo se šli kopat v Izolo. Čeprav je bil cel teden vroč, je v četrtek zjutraj padal dež. Nekateri smo gledali v temne oblake in upali, da bo na morju sijalo sonce. Tako kot vedno so vsi prišli pravočasno. Vročinski val in ugodna cena sta napolnila naš avtobus do zadnjega sedeža. Točno ob sedmi uri smo se odpeljali iz Hrastnika.

Na počivališču Lom je bil postanek za jutranjo kavico potem pa naprej, da pridemo čimprej na morje.  Do Postojne nas je spremljalo oblačno vreme, tam pa jih je pregnalo sonce. Na parkirišču v Izoli pri Hotelu Delfin smo izstopili iz avtobusa in pohiteli na obalo, da si najde vsak zase najboljši kotiček. Eni v senco, drugi na ležalnik in na sonce, tretji pa na hladno pijačo. Morje je bilo zelo toplo vendar malo valovito ker je pihala burja, ampak naše člane to ni motilo. Nekateri so se takoj zapodili v vodo in uživali v ohladitvi.

Vreme je bilo čudovito, sijalo je sonce, vendar pa ni bilo prevroče. Vmes je prijetno pihljalo,  popoldan pa se je tudi morje umirilo. Časa je bilo dovolj, izkoristili smo ga za kopanje in sončenje, nekateri tudi za lep sprehod ob obali. V dobri družbi čas hitro mine in že je bila ura pol šestih, čas našega odhoda. Avtobus nas je čakal na parkirišču, tako kot vedno smo bili vsi točni in utrujeni smo se odpeljali proti domu.

Vsi naši člani vabljeni na naše dogodke, še posebej vas vabimo na še en kopalni dan na morje, to je  15. avgusta v Strunjan.

Comments are closed.